Torsdag

Jaha... men gud vad jag har kämpat med utseendet på bloggen då!!
Jag som faktiskt kunde göra egna css mallar och skriva html kod förut! Jag har precis glömt bort allting!
Men men efter lite pulande så började det komma tillbaka. Som ni ser håller jag på att ändrar lite... Det är inte klart ännu.

Skriver mer i morrn, kanske :p

Nu ska jag titta på film

Kram

Måndag morgon igen då...

Hej

Jaha, då var det ny vecka.
Igår hände väl inget speciellt. Hade en ganska bra dag. Vi tog bilen och åkte runt lite. Grejen här är att det går 4 vägar från Seward, 3 av dom är återvändsvägar och den fjärde gåt till Anchorage. Så det finns inte så mycket att välja på om känner för att ta bilen och ut och åka lite. Det blir samma och samma.
Det var så jäkla kallat ute igår också, minusgrader och hård nordanvind annars hade vi nog tillbringat dagen ute. Perfekt att gå hike när det bara är lite snö och ingen risk för björnar längre.

Vi åt på kinarestuarang mitt på dan... Men fy så less jag är på kinamat! Sen var jag in på min favvoaffär här i stan, Brown and Hawkins, dom har typ sportmode... Jag köpte en rosa t-shirt som det står "cute but PSYCHO" på, hehe... bara för att jävlas med honom, ni vet. Jag köpte ett par Patagonia korta mysbyxor... typ att ha på kvällen byxor. Usch, jag kan ju inte ens förklara på svenska :P Pucko jag!
Anyways, Internet funkade inte på nästan hela kvällen så jag satt och jobbade lite i paint shop pro, vilket var evigheter sen jag gjorde, så jag måste lära mig nästan allt på nytt.
Få se om jag kan göra lite egen design till bloggen så småningom.

Oki doki... Nu måste trollet platta håret lite :)

Förresten, Förlåt för att jag är så dålig på att maila... Jag ska bättra mig... Tänker först å främst på AnitaPita!

Kraaaaaaaaam

Lördag

Hej hej...

Ännu en dag på väg att ta slut. Jag har inte gjort så mycket idag. Åkte till Sharon i morse och hängde lite.
Vi var till stan en sväng för jag tittade efter någon sorts av piller för min jäkla pms! Jag hittade en sort så jag får väl prova få se om jag blir på bättre humör. Jag hatar att ha pms, varje dag könns det som om världen ska gå under. Jag kan se en kattunge på tv och nästan börja gråta för den är så söt :) Ja herre gud... Snacka om att vara superöverkänslig.
I alla fall så när vi kom hem igen så var det en Schäfer på vägen vid vårat hus, han sprang ner till stora vägen och han såg verkligen ut som om han var vilse. Vi kunde inte bara lämna honom så vi åkte efter och jag gick ut och satte ett rep runt hans hals och gick med honom hem. Han följde med hur villigt som helst.
Vi ringde till the animal shelter i Seward, och vi åkte dit med honom. Hon som äger stället sa att hon trodde att hon visste vem han tillhörde. Så jag hoppas dom hämtar honom.
Jag ska ringa eller åka dit i början på veckan för att se om han är kvar. Om ingen hämtar honom kanske jag kan adoptera vovven :) Fast jag vet... Dumt att skaffa hund när inget annat är bra. Vi får se vad som händer.

Nu ska jag antagligen bara slappa framför tv:n resten av kvällen...

Neil tog en bild på mig när jag kom gående med vovven.

Fredag den 13...

Hej alla!

Blah vilken dag, sjuka och skrikande ungar hela dan. Jag känner mig helt slut.
Det är exakt ett år sedan jag kom hit idag. Jag satt på planet från Chicago till Anchorage just nu och skulle landa om en timme eller så. Gud vad nervös jag var. Allt gick ju förvisso bra de första dagarna... Men nu så här när ett år har gått. Hmm, jag vet inte. Jag är väl inte direkt lycklig.
Jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle bli som det blev.
Men men, nu är det som det är... Jag antar att jag är den enda som kan ändra saker.

Det är min s.k. mans födelsedag idag också. Jag gav honom en kikare och sen sa jag att jag kunde bjuda ut honom på kinamat men han ville hellre ha pizza så vi beställde och åt hemma. Han vid datorn och jag för mig själv i soffan. Han med öl också förstås. Det är ju så kul! Jippi! Samma sak varje helg eller mer varje dag! Det börjar bli ganska så tjatigt, Han köpte dricka till mig också och säger att han trodde jag kunde dricka lite med honom på hans födelsedag, precis som han aldrig dricker annars. Jag känner mig bara så uppgiven.

Det är i alla fall snö ute. Kanske en dm eller så. Det är riktigt kallt också, typ en 10 grader minus, brrr! Men jag gillar vintern och mörka kalla kvällar. Inte för att jag har någon att dela kvällarna med men men...

Hehe, positiva klubben här! Sorry...
Vad mer kan jag säga, jag längar hem...

Kramar

Tisdag 10/11-09

Hej hej!

Gäsp! Jag ör så trött! Klockan är 7.30 och jag håller på att göra mig redo för jobbet.
Igår var det mycket! En bäbis på 2 månader och en bäbis på 3 månader, som skrek samtidigt... och typ hela dagen.
Vi har en extra bäbis den här veckan men vi har hjälp av Travis tjej Ashley. Men igår var både hon och Neils mamma tvugna att åka till sjukhuset, samtidigt så Travis hjälpte mig med barnen... Vilken var en katastrof! han skrämde ju dom i stället han. Så jag satt där med skrikande bäbisar och grinande 2 åringar! Jag var så himla trött nör jag kom hem igår.

Äh, jag har köpt nya vinterskor... eller kängor. Märket är Keen, jag vet inte om vi har det hemma. Dom är hur sköna som helst i alla fall.
Jag får ta kort och lägga upp, som så många gör :P

Det har snöat också, det är väl kanske en 7-8 cm och kallt ute, brrrr!

Nä nu måste jag gå och fixa ordning mitt rufs!

Ha det så bra alla! Förresten... tack för kommentarerna, ni är så himla goa allihopa!
Kramar


Lördag 7/11-09

Hej hej!

Men fy vilken dag jag hade igår. När jag kom till jobbet så mådde jag jättekonstigt, jag kände mig helt slut och jag mådde illa. Naturligtvis kunde jag ju inte åka hem för Sharon var tvungen att åka till et möte. Hon kom hem igen vid 11.30 så då skjutsade Neil hem mig, jag lade mig direkt och sov till 14.00 då jag vaknade av att jag hade en liten vovve i sängen, det var Neil som hade tagit med sig Odie. Han åkte igen och Odie bäddade i sängen sen somnade jag igen och sov till 16.30... Jag mådde blah när jag vaknade, jag tror jag hade feber. Jag bara halvlåg här i soffan, tog ibroprofen och då kändes det lite bättre.
Jag gick och lade mig strax efter elva igårkväll och somnade direkt. Men sen har jag vaknat ett antal gånger inatt.
Jag vaknade vid 7.40 och nu känner jag utvilad och mycket bättre.
Men jag börjar bli riktigt less på att inte må bra.

Jag kanske inte skulle berätta det här för ni kommer alla att undra va fan jag stannar här för :P
Men min s.k. man meckade med bilen hela dan igår... Den startade inte så han lånade våran hyresvärds pickup, för han var tvungen att åka och köpa några delar till bilen.  Han sa att han inte gärna ville köra med den eftersom dom är bortresta och det är en gammal pickup. Men medans jag ligger hemma och är sjuk... Så är han så duktig att han åker och köper ett 24 pack öl till honom och 6 smirnoff ice till mig. När jag är sjuk!!! Vi har ingen mjölk och inget bröd, ni skulle inte tro att han kunde köpa det heller, ånej. Han ringde inte ens och frågade mig om jag behövde något från affären. Det hade ju kanske varit gott med lite yoghurt eller nåt som var snällt mot magen eftersom det var mitt problem... magen.
Så han drack öl och meckade med bilen till 9 igårkväll sen kom han hem och satt vid datorn och drack öl halva natten.
Trevligt värre. Vi bråkade också.
För jag var sur.. Jag sa att kanske man skulle äte lite flingor med öl i stället för mjölk. Jag bara fattar inte hur han prioreterar. Men men... jag borde ju vara van med detta efter ett år. Ölen kommer alltid först även om han så måste låna pengar till skiten.

Ok nog om det, nu har jag klagat  tillräckligt.

Det börjar ljusna ute och det är klar himmel och frost, så det kanske blir en fin dag. Men jag är väl fast här i huset ändå jag, för han tar väl bilen igen, som vanligt.

Nu ska jag gå och hämta mer kaffe och se om nån vill chatta med mig :)

Jag kanske skriver mer senare idag...
Hejsvejs

Fredag 6/11-09

Godmorgon!

Oki, så i förrgår gjorde jag slingor själv... Det blev.... inte så bra :) Det vart alldeles för ljust! Grrrrr! Jag visste att jag inte skulle hålla på och trixa med håret! Pucko jag! Jag klippte mig igår och hon sa att det var bra men... Nu ser jag ju ut som en blekt jävla blondin! Jag som ville att det skulle se naturligt ut, haha!
jaja... Jag överlever väl, bara det att varje gång jag går förbi en spegel och slänger en blick så blir jag ju nästan rädd, det ser ju inte ens ut som jag! :p

Klockan är bara 6 på morgonen här, jag börjar jobba 7 idag. Travis ska hämta mig vi 7 tiden för våran bil gick sönder igår. Så den står parkad hos Neils mamma. Vi åkte fyrhjuling hem igårkväll, attans vad kallt det var då!

Jag får väl ta ett kort på mig själv förresten och visa min kalufs :)

Nu måste jag gå och försöka fixa till mig lite så jag inte skrämmer ihjäl barnen!

Ha en bra kväll ni alla där hemma i sweeeeeden!

Oooo, förresten om jag uttrycker mig konstigt ibland är det för att min svenska börjar bli lite messed up! Ibland är det skitsvårt att komma på vad saker heter på svenska. Som igår när jag pratade med mamma, jag kom inte på vad glasyr hette... Ja herre gud!
Och om jag stavar fel så är det slarvfel. Jag kontrolläser ju aldrig vad jag skrivit, men men... Ni förstår väl ändå :)
Nu när man är så här blond så kan man ju vara lite extra korkad, det är ju bra i alla fall :p

Kraaaam!


Onsdag 4/11-09

Gääääääsp! Hej!
Klockan är 7.30 nåt och jag försöker vakna. Sitter här med mitt kaffe och mina cigg. Jag måste fan sluta röka snart.
Anyways, det snöade här igår så nu är det vitt ute.
Jag måste åka och köpa vinterskor någon dag den här veckan! Och så måste jag klippa mig igen, jag funderar på att göra lite highlits också, jag brukar ju inte greja så med håret men det får ju så jäkla tråkig färg på vintern.

Neils mamma har öroninflammation så jag tog hand om alla barn själv igår. Jag hoppas hon är bättre idag iaf.

Det är så kul när ni kommenterar!!!!! Jag saknar er alla också!

Åhhh det är Onsdag idag! Då kan jag titta på bonde söker fru ikväll på internet! Haha! Det är ju alltid nåt att se fram emot. Men gud vilka fånar som är med i det i år då förresten... Kul är det i alla fall :)

Kram till er alla

Söndag 1/11-09





Så när jag äntligen får för mig att skriva lite här så är blogg.se superslött!
Jaja, jag lyckades logga in till slut i alla fall :)

Hej allihopa! Jag är så fruktansvärt dålig på att blogga, men men...
Vad har hänt sen sist då? Inte mycket. Bara varda´!
Jag jobbar ju varje dag mellan 8 och 17 och sen händer det väl inte så mycket mer.
Vi har väl varit ute lite granna och gått på hike och vi har varit till Anchorage och Soldotna några gånger.
Vi har köpt en soffa i alla fall... En tre sits, dom två yttersta sitsarna är recliners och den i mitten kan fälla ner ryggstödet så det blir som en bricka. Jag är riktigt nöjd med soffan. Superskön!

Ah, Idag snöar det här, men bara lite! Det är första snön! Det har varit minusgrader flera dagar så marken är ju frusen redan så snön ligger kvar också.

Åh jag måste ju berätta! Häromdagen när jag var till affären så gick jag där och tittade... och vad såg jag??
Jo, ANNAS PEPPARKAKOR!!! Med svenska flaggan på och allt! Jag vart så himla glad! Jag tog ett paket och tittade inte ens på priset, dom var förmodligen svindyra, haha!
Så nu har jag Wasa delikatess bröd och pepparkakor i skåpet :)

Om två veckor har jag varit här i 1 år! Jag kan inte fatta att tiden gått så fort.
Jag måste väl säga att jag längtar hem en hel del. Speciellt nu när det är jul och allt snart.

Jag har varit förkyld i typ 2 veckor. Eller först var jag riktigt förkyld i en vecka men sen har mitt halsont inte gått över än. Fast idag känns det faktiskt bättre.

Oki jag vet inte mer vad jag ska skriva. Jag skriver mer snart men nu har jag iaf skrivit lite ;p Ni får lite bilder i alla fall.
Hej å hopp gummisnopp!


Här jobbar jag. Det där är ett träd och blommor som jag målade på väggen! En fågel och en ekorre okcså! Gus så kul det var! Kanske inte det finaste trädet men det ser väl iaf kanske ut som ett träd :)



Typ en månad sen när vi var ute och gick. Det rinner som en liten fors uppe från bergen men den är så grund så man kan korsa den hur som helst med gummistövlar. Vi gick väl uppströms ett par km. Helt plötsligt såg jag laxar simma omkring :) Forsen mynnar ut i Kenai Lake, det är det ni ser på bilden.



Det här var i fredags, jag var ute med några barn. Det ser ut att vara hygglo skönt ute men det var svinkallt. Ni ser också Neils mammas Cadillac, det är den jag brukar låna. Den är så fruktansvärt skön att köra!



Här är Alta, bäbisen vi tar hand om... hon blir 3 månader den 9e.






RSS 2.0